וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החברה שדגה את הדגים מהים ומובילה אותם כל הדרך עד הבית

בשיתוף Sea2door, בשיתוף Sea2door

11.5.2020 / 14:29

כשהם התחילו למכור דגים באינטרנט אף חברת שיוווק לא רצתה לעבוד איתם בטענה שזה לא יצליח - היום כבר רואים מי צדק

מארז דגים ופירות ים. יח"צ,
מארז דגים ופירות ים/יח"צ

במסגרת כתבות מערכת "המומחים" אחר קצביות דגים אשר מעניקות ערך מוסף, הגענו למי שמציבים את הרף הגבוה ביותר, ,Sea2door מותג דגים מוביל ומי שמחלקים דגים טריים עד לבית הלקוח. צללנו לעומק המצולות של החברה על מנת לתהות על קנקנה, זהו סיפורה של אימפריית דגים.

Sea2door משווקת באופן סיטונאי דגי ים ודגי גידול מקומיים בחלוקה לבעלי מסעדות ואנשים פרטיים, כאשר ברשותה מפעל דגים פעיל עוד מ 1976, המותג הידוע "זיקו דגים". כמו כן החברה מחזיקה בספינת דייג הפועלת בים התיכון, זו מביאה מידי יום דגי ים ופירות ים טריים.

שוחחנו עם סמנכ"ל החברה אודי בכור, שאלנו אותו אילו דגים הם בעיקר משווקים, הוא סיפר, "אנחנו מספקים את כל השמות המוכרים של הדגים הטריים, החל בגידולים של דגי ים כמו דניס ולברק, דגי בריכות כגון בורי, מושט, בס, פורל וקרפיון. מגוון דגי הים המקומיים שמגיעים הינו גדול ותלוי בעיקר בעונה, הדגים השכיחים ביותר הינם הלוקוס, פרידות, ברבוניות, אנתיאס, פלמידה לבנה. בנוסף משווקים את כלל הדגים ומאכלי הים הטריים שמגיעים מח"ול לדוגמא הסלמון הטרי מנורווגיה, דגי הטונה האדומה מסרילנקה ופירות ים מאירופה".

אנתיאס/יח"צ

לאורך השנים חברת sea2door עבדה בעיקר מול מסעדות וחברות קייטרינג, אך לפני 6 שנים הפכה לחלוצה כאשר היתה מהחברות הראשונות שפתחו חנות אינטרנטית למכירת דגים, כשסגנון המכירה הזה של דגים עוד היה בחיתולים.

אודי בכור סיפר לנו עם חיוך גדול על תחילת התהליך, "היינו החנות הוירטואלית הראשונה לדגים בישראל, הדבר היה כל-כך חדשני עד שחברות שעסקו בשיווק באינטרנט לא היו מוכנות לעבוד איתנו, אף אחד לא האמין שניתן למכור דגים און ליין ולכן התשובות שקיבלנו דאז היו של חוסר אמונה בסיכויי ההצלחה וחוסר מוכנות לגבות מאיתנו כסף על שירות שאין לו סיכוי להצליח".

כיום האתר עובד שעות נוספות כאשר מאות בתי אב מאזור גדרה ועד אזור השרון, מתל אביב ועד מודיעין נהנים בכל שבוע מדגים טריים שמגיעים עד סף דלת ביתם, אלו מובלים ברכבי קירור כאשר הסחורה נארזת במפעל החברה בתוך תיקי קירור עם קרח.

הערך המוסף של קבלת דגים מ sea2door ולא מקצביה רגילה בעיר הוא חד משמעי, בזכות העובדה החברה מחזיקה במפעל משלה היא מקבל מקבלת מגוון עצום של דגים למכירה, יותר מכל קצביה רגילה.

מעבר לזה, הטריות של הדגים מובטחת, משום שמדובר בתחלופה יומיומית של דגים, כך נשמרת רמת טריות אחרת לגמרי מאשר בחנות רגילה שצריכה להחזיק את הדגים במשך כמה ימים עד שמסיימים למכור את כל הסחורה.

בביקור שלנו במפעל "זיקו דגים" נפעמנו מהטיפול הקפדני של הדגים השונים, כל התהליך עובר ונמצא תחת בקרה קפדנית של ייצור, חדר אריזה בטמפרטורה מבוקרת ואריזה בתנאים של מפעל ולא חנות או מחסן.

sheen-shitof

עוד בוואלה

התהליך המסקרן של מיחזור אריזות מתכת

בשיתוף תאגיד המיחזור תמיר

sea2door/יח"צ

באתר החברה תוכלו למצוא את כל המידע על סוגי הדגים, מבצעים שונים, על מגוון מוצרים נוסף ובקרוב מאוד יעלו לשם סרטונים מצולמים עם הכנה של מתכוני דגים מומלצים, כשגם אפליקציה עומדת לראות אור.

היתה לנו חוויה מכוננת בה ראינו מפעל לתפארת ישראל שפועל כבר כ 40 שנה, מטפל בצורה מושלמת בדגים תוך כדי תחלופה יומיומית של עשרות סוגים.

מספר טלפון לבירורים: 03-6829545

מספר נוסף לשירות לקוחות: 0505699434

אתר אינטרנט

עמוד אינסטגרם

עמוד פייסבוק

בשיתוף Sea2door, בשיתוף Sea2door
  • עוד באותו נושא:
  • דגים
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully