וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מחפשים מקצוע נדרש שמבטיח עבודה תמיד?

בשיתוף דיוויס ואודי, בשיתוף דיוויס ואודי

29.1.2020 / 8:35

לכולם יש שיער וכולם צריכים להסתפר מדי פעם ולכן עיצוב שיער יהיה תמיד מקצוע מבוקש. בדיוויס ואודי בית ספר לספרות תלמדו כל מה שאתם צריכים לדעת

מעצב שיער. pixabay,
עיצוב שיער/pixabay

אם השתחררתם זה עתה מהצבא ומגלים ששוק העבודה אכזרי במיוחד - כדאי שתבחרו ללמוד מקצוע נדרש שיבטיח לכם עבודה כל הזמן. באופן הזה אתם לא לוקחים סיכון שהמקצוע שתלמדו יהיה לא רלוונטי עם סיום הלימודים. זה נשמע לכם מוגזם? ממש לא. למשל, סטודנטים שמתחילים היום ללמוד רפואה יגלו שאחרי 7 שנות הלימודים חצי מהחומר מיושן.

אז מה עושים?

הדרך הטובה ביותר להבטיח שתהיו בצד הנכון והכלכלי של המשוואה היא פשוטה - ללמוד מקצוע שתמיד יהיה נדרש. למשל, להיות מעצבי שיער. לכל היצורים האנושיים יש שיער שמצריך טיפול מדי פעם (צבע, גזירה, עיצוב וכו'), כך שאתם יכולים להיות סמוכים ובטוחים שאתם לא תישארו מובטלים.

עם זאת, עליכם ללמוד במקום הטוב ביותר שיש. למשל אם אתם מעוניינים להצטרף לקורס ספרות לגברים כדאי שתפנו למקום אחד - דיויס ואודי בית ספר לספרות. הסיבה לכך טמונה בעובדה שרק כאן אתם לומדים בהתאם להתקדמות האישית שלכם. למשל, מסלול הספרות במקום כולל 3 קורסים בני 40 מפגשים מינימום בני 4 שעות כ"א, אבל אתם יכולים לשנות את כמות המפגשים לפי ההתקדמות שלכם.

בנוסף, הקורסים כוללים התנסות מעשית על דוגמנית שיער, כך שאתם צוברים ניסיון מעשי אמיתי שמעניק לכם יתרון בשוק העבודה. המשמעות היא שהצטרפות לקורס ספרות במקום מאפשרת לכם ליהנות משיטה ייחודית שתקנה לכם ידע, כלים ורמה מקצועית שנחשבת לגבוהה ביותר. מחזור חדש נפתח כל חודש, כך שאתם יכולים להירשם בזמן שהכי נוח ומתאים לכם.

אולי תופתעו לדעת אבל זו רק ההתחלה. הרשמה לקורס הספרות מאפשרת לכם ליהנות משני בונוסים נוספים:

• 2 תעודות מטעם לוריאל העולמית (תעודת מאסטר קולור לבוגרי קורס הכימיה ותעודת תספורות קלאסי מודרני לבוגרי קורס זה)

• ערכת לימוד שכוללת כלי עבודה בשווי 2,000 שקל וביניהם: מספריים, מכשיר פן מקצועי, חוברות לימוד, סט מברשות קרמיות, סט מסרקים ועוד.

קורסי הספרות בבית הספר

• קורס ראשון - קורס הכנה בן 10 מפגשים שמיועד למתחילים. קורס זה כולל את כל הסודות הבסיסיים, מושגי יסוד ומיומנויות עיקריות של מקצוע הספרות, למשל סוגי השיער, כלי העבודה השונים, שיטות שונות לעיצוב שיער, התאמה של תסרוקות למבנה פנים ועוד.

• קורס שני - קורס כימיה בן 15 מפגשים שנותן לכם את כל הכלים לעשות צבע וגוונים בהצלחה. הקורס כולל תרגול מעשי ומאפשר להכיר מקרוב את תורת הכימיה, לאבחן את הפיגמנטים הטבעיים, לבצע תיקוני צבע ושינויי גוון, להתאים טונים של צבע/גוונים לגוון העור, ללמוד טכניקות שונות להבהרה של שיער טבעי ועוד.

• קורס שלישי - קורס תספורות קלאסי מודרני בן 15 מפגשים שכולל תרגול מעשי. הקורס יאפשר לכם להכיר 8 קווים קלאסיים לצד מודרניים של תספורות, כך שאתם מכירים את כל הטכניקות המובילות כיום בתחום זה. קורס זה גם יעניק לכם כלים לעיצוב וגזירה של שיער בשיטות שיבטיחו דבר אחד - שהתספורת שעיצבתם תחזיק לאורך זמן

וכמובן שהמרצה הוא הכי מקצועי שיכולתם לבקש: אודי ביטון - האדם שהיה אחראי על פיתוח קווי תספורות באקדמיה של טוני וגיא, כך שהוא נחשב כאחד מהאנשים הבכירים בלונדון בתחום עיצוב השיער. אודי הוא מעצב השיער הישראלי היחידי שקיבל את התואר האירופאי - HairColorSpecialist שמעניק מומחיות בדרגת מאסטר בתחום צביעת השיער.

בשיתוף דיוויס ואודי, בשיתוף דיוויס ואודי
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully