וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ידי האמן ה"איטלקי" בכפר סבא

בשיתוף מספרת עמוס זרד, בשיתוף מספרת עמוס זרד

1.1.2020 / 16:42

כבר תקופה ארוכה שבצוות "המומחים" אנחנו חושבים מתי לתזמן כתבה על אחד ממעצבי השיער הבולטים ביותר בישראל, עמוס זרד. לקראת סוף השנה האזרחית, לאחר מספר תחקירים שערכנו אודותיו, החלטנו כי יהיה זה ראוי להציב אותו כדובדבן שעל הקצפת בעולם התספורות בישראל

עמוס זרד. יח"צ,
מספרת עמוס זרד/יח"צ

בתום שירותו הצבאי, עמוס זרד נסע ללמוד ספרות בעיר סורנטו שבאיטליה, אצל מעצב השיער הגדול והנחשב ביותר באירופה, אלדו קופולה. במשך שנה תמימה ינק את כל רזי המקצוע מהגדול מכולם, בסופה סיים את לימודיו בהצטיינות ושב לארץ ופתח עסק משלו, מאז ועד היום, ביחד עם דור ההמשך המשפחתי, משמש כמקום עלייה לרגל, מספר ומעצב שיער ללקוחות מכל הגילאים, עם דגש לבריאות השיער והקרקפת.

שלחנו מספר מפיקות מצוות "המומחים" אל המספרה שלו ברחוב דוד אלעזר 8, בכפר סבא, אלו הם הרשמים שלהן.

הגענו אל המקום ולרגע הצטערנו שלא הזמנו תור קודם לכן, המקום היה מפוצץ בלקוחות, ילדים, נשים ומבוגרים. כבר חשבנו לחזור אחורה, אבל החלטנו להישאר על מנת שנוכל לקבל מידע פנימי מהלקוחות עצמם, ולראות כיצד עובדים במספרה תחת העומס.

עמוס זרד. יח"צ,
מספרת עמוס זרד/יח"צ

מירב שפירא, בת 23 מפתח תקווה סיפרה לנו: "אני לקוחה קבועה עוד מגיל 16, בזכות אמא שלי שהכירה את המקום ומסתפרת פה גם כן. לי אין בעיה גם אם צריכה להמתין שעתיים בתור, ידי הקוסם שלו ושל סער הבן פה שווים מבחינתי את ההמתנה".


למרות העומס, האווירה במספרה היתה נינוחה תוך כדי קצב עבודה מסחרר, כאשר כל אחת ואחד קיבלו את מלוא תשומת הלב, היה מרגש לראות את השירות האישי מסביר הפנים וסבלני, אנחנו לא רגילות לראות זאת במקומות מסויימים בתל אביב.

מי שעוד תפסה לנו את העין זו אחת ממעצבות השיער שעבדה על ראש של כלה ביום חתונתה, הרגשנו כמו במוזיאון ממש, הבטנו איך יצירת אומנת נבנית לה שלב אחר שלב.

sheen-shitof

עוד בוואלה

זה כל כך טעים ופשוט: מתכון לבננות מקורמלות

בשיתוף חברת גליל

עמוס זרד. יח"צ,
מספרת עמוס זרד/יח"צ

הצלחנו לתפוס את עמוס לשיחה למספר דקות בלבד שבהן לקח אוויר. שאלנו אותו איך לאחר 35 שנה במקצוע, יש לו עדיין את הדרייב להמשיך בכל הכוח. הוא הסביר: " אני אוהב את המקצוע, כיף לי לראות לקוחות ותיקים ממשיכים להגיע ולפגוש לקוחות חדשים שמגיעים כל הזמן. אני עובד ביחד עם הבנים שלי, מה אבא יכול לבקש לעצמו יותר מזה? מעבר לזה, חשוב לי מאוד להמשיך ולתת מקום של כבוד למקצוע, לכן דואג להגיע ולשלוח את העובדים כולם להשתלמויות בכל העולם, תמיד אפשר ללמוד עוד ועוד על מנת להמתקצע יותר, העולם הזה לא עומד במקום וגם לא אני".

אצל עמוס זרד לא עומדים במקום. התכנון העתידי הוא פתיחת סניפים נוספים ברחבי הארץ. בינתיים ממשיכים לשים דגש גדול על תספורות ועיצובים מיוחדים, כאשר מתמחים במקום בשיטות גזירה חדשות, אנחנו לא ראינו זאת קודם לכן.

מספרת עמוס זרד בכפר סבא, בפעם הבאה אנחנו מזמינות תור מראש, גם אנחנו רוצות לשבת מתחת לידיים עובדות של אמן.

לבירורים והזמנות : 054-225-0757

עמוד האינסטגרם של סער זרד

עמוד האינסטגרם של עמוס זרד

עמוד הפייסבוק

בשיתוף מספרת עמוס זרד, בשיתוף מספרת עמוס זרד
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully