וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עיצוב שיער סגול משדרגים את השיער שלך

בשיתוף שיער סגול, בשיתוף שיער סגול

3.12.2019 / 11:36

גם נלי וגם אופיר למדו עיצוב שיער אצל שוקי זיקרי אבל רק לאחר מכן הם נפגשו, והחליטו לפתוח ביחד מספרה. מלבד שירות אישי, השניים גם מסבירים בשמחה לכל לקוח איך לשמר את מראה השיער

שיער סגול. יח"צ,
שיער סגול/יח"צ

עיצוב השיער הוא תחום אמנותי לכל דבר, כזה המשתנה ללא הרף, מכתיב אופנה חדשה ודורש מיומנויות מקצועיות רבות. במסגרת סיורנו אחר אנשי המקצוע השונים בתחום מצאנו כי אחת המספרות המדוברות ביותר באזור היא עיצוב שיער סגול.

מדובר במספרה ותיקה אשר פועלת כבר למעלה מעשור באזור, מנוהלת על ידי נלי ואופיר, זוג בחיים האישיים והעסקיים. מאחורי שניהם ניסיון של 15 שנה בתחום, כאשר את ראשית דרכם, במקרה ועוד לפני שהכירו האחד את השנייה, עשו תחת המעצב הידוע שוקי זיקרי.

מאחורי השם יוצא הדופן שבחרו למספרה שלהם עמד רעיון עם מחשבה עתידית, להתפתח מעבר לסניף אחד, לבנות מותג עם שם שיהיה מוכר בכל מקום. התברר לנו שבקרוב מאוד הם עומדים לפתוח את הסניף השני באור עקיבא, כך שהתוכנית פועלת כהלכה.

שיער סגול. יח"צ,
שיער סגול/יח"צ

עברנו על דף הפייסבוק של המספרה ומצאנו כי הביקורות מהללות. קטיה נפתלייב כתבה: "זוג מקסים שתמיד אבל תמיד מוציאים אותי מרוצה עד השמיים. ממליצה בחום". אסתר ממן כתבה: "שירות מדהים, צוות מדהים". יעל פיטוסי כתבה: "אין על נלי ואופיר, תותחים".

משיחות שלנו עם לקוחות נוספים עלה כי השירות במספרה הוא מעבר לטיפול לפי בקשתם. "נלי ואופיר מסבירים כיצד לשמור על שיער בריא, איך מחזקים אותו לאורך זמן מעבר לתספורת או פן".

כאשר ביקשנו להיפגש עם הצמד, בהתחלה הם סירבו, אך לאחר בקשה נוספת הסכימו להשיב על מספר שאלות, בראש ובראשונה, איך הם הגיעו לתחום עיצוב השיער. נלי סיפרה כי " מגיל קטן אהבתי להתעסק בשיער של אחרים, אני זוכרת שכאשר למדתי בפנמייה הייתי עושה לכל הבנות צמות. בתחילת הדרך למדתי אצל שוקי זיקרי ומשם התקדמתי הלאה.

אופיר סיפר כי "לפני הצבא לא הייתי קשור בכלל לעולם של השיער והעיצוב. חשבתי עם עצמי מה לעשות ולבסוף החלטתי שזה הכי מעניין אותי. למדתי בתל אביב אצל שוקי זיקרי גם כן, בתחילה מבלי לדעת שגם נלי עברה את ההכשרה שלה אצלו".

ההיכרות בין השניים נעשתה על ידי לקוחה של אופיר, זו היתה פגישה עיוורת ביניהם ולאחריה התגוררו יחד בתל אביב, עבדו שם, עד שהחליטו לחזור הביתה לאור עקיבא.

למרות הניסיון שצברו, השניים דואגים להגיע לכמה שיותר השתלמויות במהלך השנה, כולל גיחות לחו"ל, זאת על מנת להתחדש כל הזמן ולהיות בקיאים בשינויים בתחום. למדנו כי זה בעצם אחד היתרונות שלהם על פני מקומות אחרים באזור. העובדה שהם צעירים, מקצועיים, חיים ונושמים את התחום 24/7 . המוצרים שאיתם משתמשים בשיער סגול הם מקוריים, כאלה שעברו מחקר ופיתוח מיוחד של השניים ביחד עם כימאי.

לדבריהם המטרה העתידית היא לייצא זאת לרשתות הפארם השונות, כאשר כל המוצרים מאושרים על ידי משרד הבריאות. שאלנו את נלי ואופיר מהי תפיסת העולם שלהם בעסק: "חשוב לנו שהלקוח ירגיש שבע רצון, שיקבל את התוצאה שהוא רצה. אנשים מרגישים במספרות שהם מקופחים, חשוב לנו שכל לקוח שמשלם בעבור השירות ירגיש קודם כל פינוק, שזו הוצאה שווה ושהוא מרוצה".

שעות הפעילות של המספרה אשר נמצאת ברחוב העלייה 1 באור עקיבא:

ימים א', ג', ד', ה' - בין השעות 20:00-8:00.
יום ב' - בין השעות 16:00 - 20:00.
יום ו' - בין השעות 08:00 - 15:00.

הסניף השני והחדש יפתח בקרוב במרכז מסחרי נוף ים סנטר אור עקיבא

שיער סגול נבחרו להיות בתוך הנבחרת של 1000 בתי העסק המומלצים בישראל מטעם "עסק מומלץ".
לנו לא נותר אלא לאשר את האיכות והמקצועיות שבשירות.
טלפון: 050-767-0885

לעמוד הפייסבוק

לעמוד האינסטגרם

בשיתוף שיער סגול, בשיתוף שיער סגול
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully